Energetische Healing & Coaching

Aan veel problemen en klachten ligt stress ten grondslag.

Stress wordt veroorzaakt door gebeurtenissen die een specifieke spanning in je systeem teweeg brengt, waardoor je geblokkeerd wordt in je denken en doen. Die spanning omvat een energetische blokkade of opgeslagen trauma, opgeslagen in je onderbewuste.

Door de blokkade / het trauma op te sporen en op te ruimen, verdwijnt de stress en vervolgens de klacht of het probleem.

Hierbij kan ik je begeleiden met een persoonlijk traject. Dit traject bestaat uit vijf Energetische Healing & Coaching sessies. De tools die ik gebruik hangen af van jouw persoonlijke situatie. Met dit energetische healing & coaching traject kun jij de vicieuze cirkel doorbreken, die je ervan weerhoudt om volledig vanuit je eigen authenticiteit, lichtkracht en liefde te handelen. Je krijgt toegang tot het potentieel dat nog verborgen lag in jou.

Energetische bescherming?

Als je snel overweldigd raakt door de grote hoeveelheid indrukken die tegelijk bij je binnenkomt, krijg je behoefte aan energetische bescherming. De valkuil hier is dat je in een nieuwe strijd terecht komt. Een strijd, die je dagelijks onder stress zet. Je bent continu bezig om jezelf staande te houden. Zo ontstaan nieuwe gedachten over wat je niet meer kan,

waardoor je steeds meer beperkingen ervaart.

Dit wil je graag doorbreken. Je wilt wel de energetische bescherming, maar niet de strijd met allerlei invloeden zoals energieën van anderen, van straling en apparatuur. Kortom: je wilt je gevoeligheid als talent inzetten. Dat kan! Met je nieuwe creator-mindset kun jij moeiteloos de wereld aan, ook als je een heel gevoelig systeem hebt. 

energetische therapie

Energetische bescherming?

Als je snel overweldigd raakt door de grote hoeveelheid indrukken die tegelijk bij je binnenkomt, krijg je behoefte aan energetische bescherming. De valkuil hier is dat je in een nieuwe strijd terecht komt. Een strijd, die je dagelijks onder stress zet. Je bent continu bezig om jezelf staande te houden. Zo ontstaan nieuwe gedachten over wat je niet meer kan,

waardoor je steeds meer beperkingen ervaart.

Dit wil je graag doorbreken. Je wilt wel de energetische bescherming, maar niet de strijd met allerlei invloeden zoals energieën van anderen, van straling en apparatuur. Kortom: je wilt je gevoeligheid als talent inzetten. Dat kan! Met je nieuwe creator-mindset kun jij moeiteloos de wereld aan, ook als je een heel gevoelig systeem hebt. 

energetische therapie
schaduwkanten ontdekken

Met een moedige creator-mindset stress doorbreken

Gevoelens van angst, onrust, buikpijn, vermoeidheid en moeite met concentreren wijzen vaak naar stress en angst.

Je kunt ook prikkelbaar zijn, veel piekeren of last hebben van gespannen spieren.

Dit kan je dagelijks leven behoorlijk beperken. Als je dan ook nog eens HSP bent, komt alles dubbel zo sterk bij je binnen.

Energetische healing en coaching helpt je niet alleen om de opgeslagen trauma's en blokkades op te ruimen, je ontwikkelt ook een nieuwe creator-mindset, zodat je stevig in je schoenen staat en niet meer zo snel van slag bent. Je vertrouwt op jezelf en je ingevingen.

emotioneel uitgeput

Pijn vermijden

Wist je dat je heel je leven onbewust bezig bent om pijn te vermijden? Gebeurtenissen uit je jonge jaren of vorige levens die zo'n grote impact op je hebben gehad, dat je onbewust besloten hebt: dit wil ik nooit meer voelen. Op dat moment ontwikkelt je een strategie waarmee je die pijn kunt vermijden. Dat deel in jou heeft het allerbeste met jou voor! Onthoud dit altijd, zodat je er dankbaar voor kunt zijn. Deze overlevingsstrategie kan uiteindelijk ontaarden in zelfsabotage, waardoor je niet verder kunt. Tijdens het healing en coaching traject maak je jezelf een nieuwe strategie eigen, zodat je jezelf niet meer in de weg zit en de beste versie van jezelf kunt zijn!

Hoe ga ik te werk?

Persoonlijk traject

Tijdens dit energetische healing en coaching traject werk ik 1 op 1 met jou. Je krijgt dus mijn volledige aandacht.

Dit traject is voor jou als je last hebt van:

 1. keer op keer vastlopen in dezelfde soort situaties
 2. snel last van overprikkeling
 3. je onbegrepen voelen
 4. gevoelens van onzekerheid of angst
 5. moeite met kritiek, gebrek aan zelfvertrouwen ervaren
 6. rusteloos gevoel, snel opgejaagd
 7. makkelijk stemmingen en spanningen 'overnemen'
 8. buikpijn, vermoeidheid, gespannen spieren, prikkelbaar
 9. gevoel dat je altijd achter loopt

Je weet dat er meer mogelijk is en verlangt naar:

 • meer ruimte voor je emotionele kwaliteiten
 • mensen om je heen die je begrijpen
 • ontspannen mogen zijn wie je bent, ook al is het anders
 • emoties en spanningen van anderen daar laten waar ze horen
 • meer energie, vitaliteit, leven vanuit je eigen frequentie
 • innerlijke rust
 • vrijheid, op eigen wijze en in eigen tijd dingen doen
 • je dromen leven in plaats van je leven dromen

Resultaten

Inzicht in je zelfsabotage patronen
Bewustzijn wat de pijn met je doet
Contact maken met je innerlijke lichtkracht

Healing van geblokkeerde energie

Bevrijding van je vicieuze cirkels

Tools die ik gebruik

Do-In Yoga Claudia Heijdel

Lichaamsgerichte therapie uit de Do-In Yoga

De filosofie en de lichaamsgerichte energie oefeningen uit de Do-In Yoga geven je praktische tools om meer in contact met je lichaam te zijn en het zelfgenezend vermogen.
Hypnose en meditatie

Hypnotherapie en Meditatie

Met een hypnosessie of meditatie maak je verbinding met je onderbewustzijn zodat je inzichten krijgt in hoe het komt dat je met bepaalde situaties te maken krijgt en gekoppelde innerlijke blokkades kunt opruimen. Ook kun je via deze weg meer inzicht krijgen in je talenten en potentieel.

reïncarnatie therarapie Den Haag

Regressie en reïncarnatie

Door diep in jezelf te reizen kom je terecht in gebeurtenissen die zo'n impact op je hebben gehad, dat je een overlevingsmechanisme hebt ontwikkeld. Als dit hulpvaardige mechanisme is uitgewerkt, zal het je blokkeren om je volgende stap te zetten. Met een regressie of reïncarnatie sessie kun je de lading van deze gebeurtenis opruimen, zodat je energie weer vrij kan stromen.
NLP tijdlijn

NLP Tijdlijn opstelling

Met een NLP opstelling over de tijdlijn van je leven krijg je eenvoudig en vanzelf toegang tot hetgeen je onbewust beperkt en kun je dit helen.

Vermeulen Opleiding en Vorming

VOV opstelling (ontwikkeld door Katelijne Vermeulen)

Met de VOV opstelling maak je een reis door je onbewuste weten via je waarnemingsfilters, je emotionele, mentale, fysieke en persoonlijke welzijn, je gedrag en zielenbewustzijn. Hiermee kun je een specifiek levensthema uitwerken.
vijf elementen opstelling

Vijf Elementen Healing

Op basis van jouw vijf natuurlijke krachten: flow, inspiratie, passie, zorg en focus.

Healy apparaatje Claudia Heijdel

Je dromen leven in plaats van je leven dromen.

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Zou dit dan helpen??? Ik had al zo veel gedaan

In welke fase van je leven ook zit … ik kan iedereen aanraden om je te laten coachen door Claudia. Zij sluit naadloos aan bij wat voor jou de moeite waard is om naar te kijken. Haar benadering is respectvol, positief en holistisch. De Do-In Yoga waar ik een groot liefhebber van ben en de Taoïstische kijk maken haar werkwijze volledig. Met enige reserve begon ik aan de sessies. Zou dit dan helpen??? Ik had al zo veel gedaan om meer ontspannen door het leven te gaan. Weten hoe iets zit en hoe ik in bepaalde situaties het beste kan reageren, is iets heel anders dan mijn eigen natuur leven. Mijn gehechtheid aan denken loslaten; niet zo vanuit mijn hoofd, maar HART en buikgevoel mee laten doen lukt steeds beter. Claudia gaf “tools” om dichter bij mijn essentie te komen. En om vanuit vrijheid keuzes te maken. Het levert op dat ik meer efficiënt kan werken, beter voel wanneer het tijd is om te rusten of iets te doen waar ik blij van word. Mijn te serieuze werkhouding die vaak belemmerend werkte, is veranderd in een houding van vertrouwen op de goede ingeving op het juiste moment. En met plezier de dingen doen waarvoor ik op de wereld ben. Natuurlijk zijn er soms “hobbels op de weg”, allemaal bedoeld om er naar te luisteren en om ervan te leren. Mijn zelfwaardering is vergroot en de liefde voor mezelf is onmetelijk. Als ik zo terug kijk in mijn leven kan ik trots zijn. Dankjewel Claudia! Liefs, Marja

reviews claudia heijdel
Ms. Nameless
Add Your Stars
Testimonial Quote or Title
You have room for some more content over here, it's a great place for some lines of text.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Testimonial Quote or Title
You have room for some more content over here, it's a great place for some lines of text.
Ms. Nameless
Add Your Stars
energetische therapie
€ 1342,50,-
€ 795,-

Privé Energetisch Healing Traject

In 5 sessies van 90 minuten kom je weer in sync met je pure zelf, zodat jij je dromen waar kunt maken. Bevrijd van de vicieuze cirkel waar je steeds maar weer in belandt. Dit is mogelijk doordat we naar de kern van je probleem gaan, om de pijn die daaraan ten grondslag ligt te helen. De healing en coaching zijn energetisch van aard. Dat wil zeggen: lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele uitlijning. Na inschrijving plannen we samen jouw persoonlijke data in. Op locatie in Den Haag (bij Kijkduin/Bohemen) of online.
                   

FAQ Energetische Healing

Wat is Energetische Healing?

Uiteindelijk bestaat alles uit energie. Een trauma bestaat uit geblokkeerde energie in jouw systeem. Dat kan fysiek, emotioneel en mentaal opgeslagen zijn. Door deze blokkade op te ruimen vindt een healing plaats. Dat opruimen gaat door verbinding te maken met je onbewuste en onderbewuste.

Wat is de oorzaak van mijn klacht of probleem?

Vanuit de holistische geneeswijzen ligt de oorzaak van een probleem, klacht of ziekte in geblokkeerde energie. De energiedoorstroming raakt geblokkeerd door stress. Deze stress is het gevolg van een onbewust opgeslagen geloofsovertuiging over hoe we horen te leven, over wie en wat we moeten zijn. Door naar het onbewuste/onderbewuste te reizen, kun je de kern van je klacht of probleem oplossen.

Waarom energetische bescherming?

Door op de juiste wijze jezelf energetisch te reinigen en "beschermen", kun je gemakkelijk dicht bij jezelf blijven, ook in situaties waarin je getriggerd wordt. Het maakt je weerbaarder en helpt je te zien wat wel en niet bij jou hoort, zodat je minder snel van je stuk bent, moe of verward. Buiten proportionele vermoeidheid en verwardheid zijn tekens van energetische vervuiling en manipulatie. Met 'de juiste wijze' bedoel ik dus dat je leert hoe je trouw blijft aan jezelf door dicht bij jezelf te blijven. Dit zogenaamde 'beschermen' gaat voorbij strijd en voorbij dualiteit. Je doet het vanuit het eenheidsbewustzijn, NIET vanuit afgescheidenheid. Daarom is het woord 'bescherming' tussen aanhalingstekens, omdat het strijd impliceert.

Waarom een creator-mindset?

Iedereen heeft een creator-mindset. Het betekent dat je in verbinding bent met je scheppende krachten. Door deze aan te spreken en in te zetten, kun je de pijn die je onbewuste probeert te vermijden, aankijken en healen.

Wanneer kan ik terecht voor 1 op 1 begeleiding?

Samen plannen we data en tijden in, waar jij je prettig bij voelt. Dit is in de basis op doordeweekse dagen overdag.

Waar vindt de afspraak plaats?

Het kan zowel online als offline. Online via whereby.com en offline bij mij in de praktijk in Den Haag (bij Kijkduin) of we gaan samen naar buiten, het Westduinpark in. Het hangt af van wat je nodig hebt en daar het beste bij aansluit.

Hoe weet ik of dit traject voor mij bedoeld is?

Volg vooral je eigen gevoel en vertrouw daarop. Dit traject is voor jou als je last hebt van bijvoorbeeld keer op keer vastlopen in dezelfde soort situaties, snel last van overprikkeling, je onbegrepen voelen, gevoelens van onzekerheid of angst, moeite met kritiek, gebrek aan zelfvertrouwen ervaren. Het kan zijn dat je een
rusteloos gevoel hebt, snel opgejaagd voelt en makkelijk stemmingen en spanningen 'overneemt'.
Zelfs met buikpijn, vermoeidheid of gespannen spieren. Het gevoel dat je altijd achter loopt.

Wat kan ik verwachten?

De energetische healings geven je meer ruimte voor je emotionele kwaliteiten, inzicht en begrip in wie je bent in plaats van wie je moe(s)t zijn, ontspannen anders mogen zijn, emoties en spanningen van anderen daar laten waar ze horen, meer energie, innerlijke rust, vrijheid en het op eigen wijze en in eigen tijd dingen doen zonder zorgen.

Wat is het resultaat?

Innerlijke healing en groei. Je krijgt helder inzicht in waar de schoen wringt, wordt je bewust van wat de geblokkeerde energie met jou doet, ontdekt hoe je zelf contact kunt maken met je kernkracht en bevrijding van je vicieuze cirkels.

Wat is inbegrepen in de prijs?

Het complete traject is inclusief btw. Je krijgt 5 persoonlijke privé sessies met mij, waarin ik er volledig voor je ben. De sessies omvatten healing, reading en coaching inéén. Ook krijg je praktische en makkelijk toe te passen tools mee, waarmee je je eigen healing kunt ondersteunen en meer zelfvertrouwen opbouwt.

Wat gebeurt er nadat ik ingeschreven heb?

Na inschrijving plannen we samen jouw persoonlijke traject in. Je kunt dan al direct automatisch je eerste afspraak zelf inplannen. We beginnen in principe de eerste sessie online. De vervolgsessies kunnen online, bij mij in de praktijk in Den Haag (Kijkduin) of buiten (Westduinpark).

Hoeveel tijd zit er tussen de sessies?

In de basis adviseer ik tussenposes van 2 weken, zodat je de tijd hebt om de healing te verwerken en integreren. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie kan hiervan afgeweken worden, uiteraard samen in overleg.

Wat als ik klaar ben?

Na het traject heb jij iets wezenlijks geheeld en doorbroken in jezelf, zodat je zelf weer verder verder kunt op je pad. Je hebt praktische tools meegekregen, waarmee je zelfstandig aan de slag kunt. Zo bouw je meteen meer eigenwaarde op. Een "APK" consult na 3 maanden is optioneel.

Wat als ik het toch niks vindt?

De eerste sessie is bepalend. Na inschrijving en betaling gaan we van start. Als blijkt dat het toch niet is wat je zoekt of als ik merk dat ik niet de juiste persoon ben om jou verder te helpen, dan stoppen we het traject en krijg je de overige 4 sessies terug geboekt. Let op: dit kan alleen aan het einde van de 1e sessie. Kies je dan voor een ja, dan is het jouw verantwoordelijkheid om het traject te voltooiien of niet. Er is na de eerste sessie geen retour van het overgemaakte bedrag meer mogelijk.

Ik voel een JA! Na inschrijving plannen we jouw traject in.

arrow_drop_up arrow_drop_down