Module Multidimensionaal Ontwaken

Met dit online programma ontgrendel je de Divine Creator in jou: je ware scheppingskracht.

De multidimensionale mens
Claudia Heijdel

De Multidimensionale Mens

Mensen kennen mij van vooral van de Do-In Yoga, die ik heb mogen ontwikkelen en doorontwikkelen tot een dynamische bewegingsleer waarin je door empirisch onderzoek jezelf transformeert in de krachtige en moedige 'warrior of light' die je bent.


Wat nieuw is voor velen is dat ik meer in mijn mars heb. Ik zie de dimensies, ik doorvoel de gelaagdheid, ik weet wat er onder water gebeurt. Ik heb altijd gevoeld dat ik hier op aarde ben voor iets groters dan het standaard huisje, boompje, beestje. Ik ben me bewust van de uitdagingen van de mensheid en de aarde, van hetgeen we hier komen 'uitspelen'. Mijn hoog sensitiviteit heb ik om weten te zetten tot superpower. Ik wordt begeleid door de Engelen en opgestegen meesters.


Met Amazing Warrior Universe manifesteer begeleid ik mensen in hun multidimensionaal ontwaken proces. Graag nodig ik je uit je eerste stappen te zetten. Met deze praktische online module help ik je op weg naar om dit verborgen potentieel te ontgrendelen. Want het vraagt moed om in je grootsheid te stappen. Er is bereidheid nodig om pijn en angst toe te laten zodat je deze kunt transformeren in liefde en kracht.

Tijdens dit online coach programma ga je praktisch aan de slag met:

Jij bent heel het al en al heel

Je hoeft niets te helen, je bent al heel. Helen vanuit een ander vertrekpunt.

Zo zie je multidimensionaal

Alles is in alles aanwezig. Gebruik je zintuigen vanuit een energetisch level.

Hoe jij kunt ontwaken

Sluit je ogen, zodat je kunt zien. Je ziel aan het roer. Je persoonlijkheid als instrument. Afstemmen en uitlijnen.

Vijf tips om de Divine Creator in jou te activeren

Praktische tools om zelf mee aan de slag te gaan en anderen te kunnen helpen. Wees een avonturier, een ont-dekkingsreiziter!

Stap in je grootsheid

Je bent te groot om jezelf klein te houden.

Transformeren & inspireren

Graag sta ik je bij in dit proces van transformeren tot grote inspiratiebron voor de wereld. Je bent een schepping en een schepper.

Reacties van deelnemers Multidimensionaal Ontwaken module

Eye Opener!
Nooit gedacht dat het zo makkelijk kan zijn om door de dimensies te kijken.
Tess - Den Haag
Uplifting!
Ik kan nu eenvoudig zelf m'n frequentie verhogen.
Liv  - Utrecht
Weer in m'n lijf
Juist de verbinding met de aarde geeft ruimte om meer waar te nemen.
Sabine - Eindhoven
Healy apparaatje Claudia Heijdel

Module Multidimensionaal Ontwaken

E-book én werkboek

Landen in jezelf

6 uitgewerkte stappen

Life-Time toegang

€ 111,-

Mis je bonus niet!

Nu inschrijven betekent dat je een bekrachtigende meditatiereis van 20 minuten naar het diepst van je wezen erbij krijgt. Hier ontmoet je de Divine Creator in jezelf en krijg je antwoord op je tot nu toe onbeantwoorde vraag over de volgende stap in jouw leven. Deze bonus vind je vanzelf in je online programma aan het lesmateriaal toegevoegd.

Deze life-changing experience krijg je nu voor maar € 111,-. Direct toegang na betaling. Inclusief persoonlijke aandacht via de community.

arrow_drop_up arrow_drop_down